Lid worden

Om lid te kunnen worden moet je minimaal 8 jaar oud zijn voor het ScubaDoe programma, 12 jaar voor het 1* juniorbrevet en 14 jaar voor het opleidingsprogramma voor volwassenen.

Onze trainingen vinden plaats in het Aquarena zwembad te Emmen en wel voor de jeugd op zaterdagochtend van 09:00 tot 10:00 uur en op zondagavond van 21:00 tot 22:00 uur. Natuurlijk kun je eerst een proefduik maken onder begeleiding van één van onze instructeurs. Als je na 2 kennismakingsavonden, besluit om lid te worden, dan dien je te beschikken over een basisuitrusting. Deze bestaat uit een duikmasker, een snorkel, een paar zwemvinnen en een loodgordel. Deze moeten aan bepaalde eisen voldoen en het is daarom verstandig om eerst even advies te vragen bij één van de instructeurs. Wij kunnen je verwijzen naar een geschikte duikwinkel waar ook korting verkregen wordt wanneer je lid bent van onze vereniging.

Wanneer je naar het buitenwater gaat is het noodzakelijk om meer uitrustingsstukken aan te schaffen zoals een geschikt wetsuit. Je instructeur kan hierover nadere informatie geven. Voordat je besluit lid te worden, mag je gedurende twee weken vrijblijvend met de club mee trainen om te kijken of je je thuisvoelt bij ons.

 

  Lidmaatschap inschrijving

  Door onderstaand formulier in te vullen geeft je, je op als lid van de Onderwater sport vereniging de Emmer duikers en verklaart:

  Je aan de Statuten en het Huishoudelijk Reglement van de vereniging te houden.
  Je aan de Richtlijnen voor Veilig Duiken van de NOB te houden
  De cursist zorgt zelf voor de volgende materialen om te kunnen duiken:
  * loodgordel met 2 kg lood
  * Duikbril
  * Vinnen
  Voor een opleiding ben je een volledige duikuitrusting nodig.

  De (maandelijkse) contributie van € 13,50 ( 18+) € 11,50 (8 tot 18 jaar) te voldoen d.m.v. overschrijving naar het rekeningnummer van O.W.S.V. Emmerduikers

  Personalia

  Duikervaring


  Vanuit de vereniging mogen er foto's op de website worden geplaatst

  Binnen de vereniging mogen e-mail en telefoonnummers worden verstrekt aan leden.

  Verklaard akkoord te gaan met de voorwaarden.