Nieuwe zwembad 19 oktober open.

Het is bijna zover!

Nieuwe Aquarena wedstrijdbad

De opening van het nieuwe zwembad Aquarena komt steeds dichterbij. Op 27 augustus is het zwembad op Businesspark Meerdijk in Emmen opgeleverd. Dat betekent dat de bouwer Koenen Bouw/Wind Design & Build de bouw volledig heeft afgerond en de sleutel heeft overhandigd aan de gemeente. 

Officiële opening op 19 oktober

De oplevering was gepland op 27 juli. Doordat er meer tijd nodig was voor het afronden van de laatste werkzaamheden, is het zwembad enkele weken later opgeleverd.
De officiële opening vindt plaats op 19 oktober. Dit is de zaterdag voor de herfstvakantie. 

Testfase

De komende weken gaan we gebruiken om het personeel, samen met mensen van verenigingen, doelgroepzwemmers en recreatieve zwemmers kennis te laten maken met het bad en de faciliteiten. Deze fase helpt ons om tot een soepel draaiend zwembad te komen. Het oude Aquarena blijft tot 14 oktober open, zodat iedereen gewoon zijn les, sport of zwemplezier kan blijven doen. 

Herfstvakantie

De herfstvakantie staat volledig in het teken van de opening van het nieuwe Aquarena. Bezoekers kunnen een week lang alle faciliteiten ontdekken, kennismaken met alle mogelijke watersporten, van jong tot oud, in recreatief- en in wedstrijdverband. Het wordt een week vol activiteiten. 

Nieuw Aquarena wedstrijdbad andere hoek
Nieuw Aquarena doelgroepenbad
Nieuw Aquarena recreatiebad
Nieuw Aquarena peuterbad

3 thoughts on “Nieuwe zwembad 19 oktober open.

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.